Hvem er vi

Hvem er vi

LIF Løb & Motion er for alle. Begynder eller let øvet, men med et ønske om at komme i gang med løb  alle er mere end velkomne. Det eneste, du skal gøre, er, at møde op og deltage i træningen på dit helt eget niveau.

Motionsløb. LIF Løb & Motion deltager i en lang række forskellige motionsløb, hovedsageligt i Østjylland. Vi deltager bl.a. i Risskovløbet, Aarhus 1900-Stafetten, Frijsenborg Løbet og Fuldenløbet. Se også løbskalenderen for yderligere information. Herudover arrangerer vi hvert år Lystrup-Løbet og Nisse-løbet.

Maratonløb og andre langdistanceløb er det naturligvis også muligt at træne til i LIF Løb & Motion. Maratonløberne under LIF Løb & Motion har bl.a. deltaget i Rotterdam, Berlin, Hamburg, Stockholm, Århus og H.C. Andersen Maraton. Kontakt LIF Løb & Motion for yderligere information omkring træningsopstart samt hvilke løb der planlægges deltagelse i.

Arrangementer. LIF Løb & Motion arrangerer i løbet af året forskellige arrangementer/klubaftener med foredrag og lignende - naturligvis primært med løberelaterede emner.

Træning Der løbes tirsdag, torsdag og lørdag hele året, dog juli måned undtaget. Løbetræningen er tilrettelagt således, at den så vidt muligt tager hensyn til de enkeltes behov og ønsker. I tilknytning til træningen torsdag tilbydes der råd og vejledning i løb af kvalificeret instruktør.Sociale medier  - Facebook

Løb & Motion har både en facebook gruppe og en facebook side.

Facebook gruppen

Gruppen er oprettet med henblik på at dele trænings og løbeoplevelser. Samt tider for en løbetur når klubbens træningstiden ikke lige passer i en travl hverdag. Skriv endelig hvis i har en god løbeoplevelse i gerne vil dele, eller hvis i gerne vil løbe en tur sammen med en på et bestemt tidspunkt. Siden er ikke i stedet for hjemmesiden, men et supplement dertil...!
Opslag på facebook gruppen kan kun ses af gruppens medlemmer.

Du finder gruppen og tilmelder dig den her => Facebook gruppe


Facebook siden

Formålet med siden er at have et mere uformelt medie, hvor bestyrelsen og udvalgene kan poste interessante artikler, opfordringer, historier fra klubture og meget andet.

Siden er en del af nyhed feeded, på hjemmsiden.

Siden kan ses af alle, også selv om men ikke har en facebook profil. Siden kan også tilgås fra alm facebook

Det er kun bestyrelsen og udvalgene som kan starte nye tråde på siden, men medlemmer af siden kan kommentere.

Du finder siden og tilmelder dig den her => Facebook side